Selecteer een pagina

Over ons

The Packing Company heeft zich stevig gevestigd als een vertrouwd en herkenbaar gezicht in de dynamische wereld van de business to business markt. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder verpakken, ompakken, etiketteren, lossen/laden van containers, en de opslag en overslag van goederen, met een specifieke focus op de detailhandel en de foodindustrie.

Wat ons echt onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze diensten, maar ook de betrokkenheid en vriendelijkheid van ons toegewijde team. Onze medewerkers zetten zich voortdurend in om met u mee te denken en samen tot de meest geschikte oplossingen te komen. Het is deze intrinsieke motivatie die als de kern van onze kracht fungeert en die ons in staat stelt om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij The Packing Company hanteren we geen traditionele “9 tot 5 mentaliteit”. Wij begrijpen dat zakelijke uitdagingen zich niet beperken tot reguliere kantooruren. Daarom zijn we altijd bereikbaar, klaar om te reageren op uw vragen, verzoeken of urgente behoeften. Onze flexibiliteit en toewijding aan klantenservice stellen ons in staat om een partner te zijn die altijd beschikbaar is om uw bedrijf te ondersteunen, ongeacht de tijd van de dag. Ontdek hoe The Packing Company uw zakelijke processen kan optimaliseren en vereenvoudigen door onze uitgebreide dienstverlening en proactieve benadering.

 

 

 

 

 

 

 

 

Henk van Dijk
(overleden 2017)

Kalinka van Dijk
(dochter van Henk)

Geschiedenis

Onze oprichter, Henk van Dijk, heeft meer dan 40 jaar een essentiële rol gespeeld in deze sector. Henk van Dijk is in 2017 helaas overleden, maar zijn nalatenschap wordt voortgezet door zijn dochter, Kalinka van Dijk. Met een indrukwekkende staat van dienst van 20 jaar, kent zij het vak door en door, waardoor ze in de voetsporen van haar vader is getreden.

Onze onderneming heeft het genoegen gehad om als toeleverancier te fungeren voor gerenommeerde bedrijven, waaronder Action, Albert Heijn en Jumbo. Deze samenwerkingen getuigen van het vertrouwen dat grote spelers in de markt in ons stellen en bevestigen onze capaciteit om hoogwaardige diensten te leveren die aan de eisen van toonaangevende organisaties voldoen.

Wij kijken ernaar uit om onze traditie van excellentie voort te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan in de business to business markt. Ontdek meer over ons bedrijf en onze diensten terwijl we streven naar voortdurende groei en succesvolle samenwerkingen.

Henk van dijk 1

Adres

Protonweg 19, 1627 LD Hoorn

Bel ons

0229 211 112

Email ons

info@thepackingcompany.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00-16:00
Dinsdag: 08:00-16:00
Woensdag: 08:00-16:00
Donderdag: 08:00-16:00
Vrijdag: 08:00-16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten